Nytt jobb

Jag har ett nytt jobb. Så skönt. Jag blev urtrött, ja nästan deprimerad på det gamla jobbet. Hade ingen motivation och en ”jag-vill-inte-på-jobb-idag” känsla nästan varje dag. Den där känslan förgiftar en. Nu säger jag inte att det är något fel på arbetsgivaren, jag har trivts där ända tills nu. Det fanns bara ingen chans att klättra uppåt på karriärstegen och det fanns begränsade chanser för att få nya arbetsuppgifter. Slutligen fick jag tillräckligt och började söka nytt jobb. Hade tur och fick ett jättebra jobb.

Så från och med nu lämnar jag Vallgård. Från med nu lämnar jag skiftesjobb.

Istället välkomnar jag ett 8-16 jobb där jag fyra dagar i veckan jobbar i Gräsviken, och en dag i veckan får jag jobba i Karis. Alla kvällar lediga, alla veckoslut lediga. Hur konstigt för någon som aldrig haft fasta arbetstider?

Här är vyer från min nya arbetsplats där jag idag påbörjar min andra vecka av skolning.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: