Stilinspiration på Pinterest

Ibland söker jag stilinspiration på Pinterest. Jag bläddar bland fina bilder på olika outfits, försöker hitta något som är min stil. Ibland hittar jag någon bild som är så fin att jag genast måste testa på den outfiten/stilen/klädkombon. Och ibland lyckas det ganska bra att replikera den stilen hemma. Denna kombo var jag speciellt nöjd med.

Original bild:

Jag:

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: