Instagram i September

I September brunchade vi på Dylan i Arabia, trots att stället var lite stelt, var maten god och brunchen billig. Jag vaknade supertidigt en arbetsmorgon och såg solen komma upp över slätterna. Enda bra med att stiga upp tidigt.
Bröllopsbilderna kom och jag typ dog. SÅ nöjd med vår fotograf, med stilen, med alla bilder. Money well spent. Så fina, ljusa och detaljrika bilder. Kolla hur snygga!
Satt och stirrade på dem i flere timmar, flere dagar och var så sjukt lycklig över hur lyckade alla foton var. Här står vi mitt i en åker, mina klackar sjunker i i leran och fotografen står och dirigerar varje rörelse. Men ändå, kolla hur lyckliga vi ser ut!
Vi fick även en massa fina detaljbilder från festplatsen och hela kvällen. Kan leva mig in i dagen igen när jag tittar på dessa. Det var en sjujäkla bröllopsfest. Den bästa helt enkelt.
Och plöstligt var det höst och löven blev gula, röda, oranga och jättefina. Överallt slog hösten ut, och det var inte regnigt, ruskigt och äckligt, utan istället soligt, färgrannt och tröstande.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: