Men här är jag

Ett tag sen sist va. Jag känner att jag har svårt att komma igång med bloggandet igen. Hittar på orsaker att inte logga in, hittar inte tid, mitt liv är inte tillräckligt intressant just nu etc.

Men här är jag. Fyra veckor skolning på det nya jobbet är förbi och fr.o.m. imorgon ska jag börja på allvar. Aningen spännande, men de sista veckorna på skolningen gick redan så bra så månne jag inte klarar det. De sista två veckorna av skolning var i Ekenäs, men imorgon återvänder jag alltså till Helsingfors där min huvudsakliga arbetsplats kommer att vara.

Jag har egentligen inget att komma med, tänkte bara babbla på lite för att få igång bloggandet igen. Fastän det är grått idag så känns det ändå som en bra höst. Ja, det är det nog.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: