Mera höst

Jag har fortfarande problem med att komma igång med bloggandet ser jag. Precis när jag tycker att jag kommit igång igen så går det flere dagar utan ett livstecken. När hade jag tid att blogga förut? Varför tar jag inga bilder mer? Känns som mitt liv blivit obloggbart. Trist väder, inga roliga händelser och en trötthet som tar kål på mig kl.22 varje kväll. Hösten alltså, fin, men rätt tung ibland.

Kaaaan ju ha nånting att göra med att jag börjat ett nytt jobb och allt därmed är fortfarande… ja, nytt och jobbigt. Men jag försöker tänka på det positiva med hösten, njuta av de där små stunderna då allting känns så himla fint och bra och värt. Försöker hitta saker som gör mig glad. Att bläddra genom Insta och pinna höstiga saker på Pinterest hjälper verkligen. Så här är de senaste jag gillat på Insta, hoppas de ger nån annan lika mycket sinnesro.

Källor / 1 / 2 / 3 / 4 /

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: