Frisk luft

En dag förra veckan när jag kom hem från gymmet och Jani redan var hemma, gjorde han något av det bästa som finns. Han frågade om vi kunde bli ute en stund. För i all vardagshets och alla tidtabeller, kan det vara väldigt svårt att hitta en stund att bara vara ute, andas frisk luft och få rosiga kinder av kylan.

Så vi klädde på oss varmt, gick ut, skottade gården fri av snö, hämtade posten och hämtade ved. Kanske en halv timme bara, men det var så otroligt skönt ändå. Att bara vara ute. Varför ska det vara så svårt att hitta tid för det egentligen?

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: