Middagsdejt

Min Hanna var i Helsingfors i början av veckan. Det betydde förstås middagsdejt och framförallt vin. Vin blev det slutligen inte så mycket av, men desto mer mat och prat. Vi hade mycket att prata om igen, allt från Bali till hennes nya kille. Så roligt när ens kompisar blir kära. Blir så glad när det går bra för snälla människor.

Anyways, vi träffades på O’learys där Hannas bror jobbar och beställde in mat snabbt för vi var båda hungriga. Blev en pasta alfredo med kyckling för mig, och ett glas rödvin. Rödvinet var sådär, så det blev bara ett glas, men kompenserade med att beställa in efterätt istället, haha. Timmarna gick snabbt medan vi pratade och så var det dags för mig att åka hem och för Hanna att gå till hotellet. Tiden gick allt för fort.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: