Teamdag, Aleksandersteatern och FORK

Förra fredagen hade vi teamdag. Det innebar frukost, workshops och en fantastisk vy över Helsingfors centrum från vår möteslokal högst upp i Sokos Hotel Vaakuna. Vi diskuterade en massa över hur vi ska bli effektivare och enhetligare, men var ärligt mest upptagen med att beundra Helsingfors i solskenet, och ta X antal påtår av te. Vi blev bjudna på frukost, kaffe, lunch och kaffe igen med två timmars mellanrum så vi bara åt för det mesta. God mat, goda bakelser, och god service! Tio poäng för personalen och utrymmena i Vaakuna.

När vi ätit och teamworkat färdigt där, gick vi vidare genom stan till Bulevarden, och Alexandersteatern för att vara mer exakt. Där hade vi först, surprise, surprise, middag. Dagens tema var tydligen mat, men allting var så gott så kan inte klaga. När vi ätit, druckit lite vin och minglat var det dags för dagens höjdpunkt; FORK. Helt ärligt så hade jag aldrig hört talas om FORK tidigare, och var tvungen att googla dem när chefen frågade om jag vill hänga med på en konsert.

Ja, hade ganska låga förväntningar men vid andra låten hade jag tårar i ögonen och vid sista låten steg alla upp och applåderade. Så uppträdandet gick över mina förväntningar kan man väl säga. Visst, jag gillade inte alla låtar, men med en så bra början och slut på showen gick jag därifrån nöjd och glad.

P.S. Mitt första besök i Alexandersteatern bevisade också att vi visst har fina byggnader även i Finland. Jag menar wow!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: