Tallinn 5-6.11.2016

Har jag berättat att vi varit i Tallin nyligen? Två veckor sen var det äntligen dags för vår spa-resa till Tallinn. Det var ett veckoslut då flickorna var hos oss, och vi ville göra något speciellt. Flickorna har länge talat om hur de aldrig varit på hotell, så då tänkte vi att det är en relativt lätt sak att åtgärda. Tallinn har vi alla varit till förut, och vi tänkte genast på vårt favorit spa där.

Vi bokade alltså in oss i ett familjerum, och åkte äntligen iväg. Flickorna var så nervösa innan vi åkte, men allt gick jätte bra. De är så snälla och härliga att det är verkligen roligtatt resa med dem.

Genast när vi kom i land, checkade vi in på hotellet och så var det dags för lunch på Tempo. Vi måste ju ladda upp med energi för att orka bada sedan. Nästan två timmar badade vi, tyvärr så var hotellet fullbokat och det märkte vi nog i poolerna också, riktigt smockfullt. Vi hade köpt vattentäta påsar att ha mobilen i under vattnet, så vi fick roliga videon under utan när flickorna lekte och spexade. Bilder var det svårare att ta under ytan, men några fick vi till iaf.

Dagen gick fort och när vi vilat och fixat oss var det dags för att gå ut på stan för middag. Tallinn var då ännu snötäckt och hela stan var så fin. Vi behöll oss i centrum den här gången, och gick inte ens in i gamla stan. Vi var döhungriga så sökte snabbt upp en restaurang och så satt vi där och njöt ända till efterrätten innan vi tog taxi tillbaka till hotellet.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: