Tallinn 5-6.11.2016

Dag två i Tallinn vaknade vi till ett soligt och fint väder. Vi tillät oss själva att sova ganska länge, men steg till sist upp för att hinna med hotellfrukost. Efter frukosten tog vi en tur ut på stan. Det var soligt och mycket snö, och Tallinn var lika fint som alltid. Vi gick inte ens in i gamla stan den här gången, och det var uppfriskande. Istället gick vi in till centrum av stan, och höll oss där.

Det blev lite sightseeing och shopping, och snart var det redan dags att ta sig till hamnen. Vi hade bestämt att ta en tidigare båt den här gången för flickorna skulle hem rätt tidigt, och det var faktist ganska skönt för oss också. Själva båtresan var kanske inte så skön, för fast det var sol och fint väder i Tallinn så blev det ganska snabt snöstorm ute på havet och det gungade ganska rejält hela vägen hem.. usch. Ändå jätte glad att vi åkte iväg, så skönt att komma bort hemifrån ibland.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: