Baby shower

I lördags var det dags för surprise baby shower! Idas syster väntar barn och det är ju en bra orsak att festa till det lite. Ida hade fixat en facebook grupp så där planerades det i hemlighet för festen.

Slutligen var vi åtta stycken på plats och Ida hade fixat alla dekorationer på förhand så det blev jätte fint med rosa ballonger, vimplar och serpentiner. Alla hämtade någon liten gåva och något att äta och det slutade med att bordet var fullt av godheter.

Lite lekar tvingades den blivande mamman att leka men annars pratade vi bara på, om bebisar såklart. Efter alla lekar och godheter var det dags att låta den blivande mamman vila lite, så då tackade jag för mig och åkte hem.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: