Lilla jul

När det fortfarane var snö på marken hade jag redan en så stark julkänsla. Lyssnade på jullåtar, pinnade juliga bilder på pinterest och fick himla lust att pyssla. Gjorde lite julkortsprototyper och drömde om att göra en egen granris-slinga till pelarna framför huset. Gick i djup snö i skogen och samlade grankvistar och spridde sedan ut allting hemma.

Det var svårare än jag tänkt och svor nog lite över vad jag gett mig in på. Men slutresultatet var väl helt okej, och det blev rätt fint när de var på plats. Så här såg det ut när det ännu var snö ute.

Glad lillajul!

(Ja, jag gjorde det inomhus för att inte frysa ihjäl. Ja, det blev en himla röra inne hos oss pga det. Men jag var ensam hemma och städade upp innan Jani kom hem, hehe)

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: