Tisdag i Gräsviken

Det andra konstiga med att plöstligt jobba vanlig kontorstid istället för skiftesarbete, är det konstanta mörkret. Förut var det ljust när jag vaknade, ljust när ja körde till jobbet och naturligtvis mörkt när jag körde hem sent på kvällen.

Men nu. Nu är det mörkt när jag vaknar, mörkt när jag kör till jobbet och mörkt när jag kör hem. Missar just de där få soltimmarna mitt på dagen. Kom en dag fram till att jag inte sett solen på flere dagar! Okej, har lagt märke till att det varit dagsljus ute, men solen har jag inte sett. Vilken deprimerande tanke! Så igår när solen äntligen var framme, tog jag en 5 minuters paus på jobbet och bara gick ut. Stod vid kajen och bara tittade på havet och solen och andades. Det var en fin vinterdag.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: