Första december

Första December. Vintermånad. Julmånad. Jag har skyhöga förhoppningar för December, så jag hoppas jag inte kommer bli besviken. Tyvärr så går det ju oftast så när man har höga förväntningar för någontin. Behöver mycket av December. Behöver mera lugn och ro. Behöver sinnesro. Behöver tid för mig själv. Behöver kvalitetstid med mannen. Jag har kommit igenom November genom att tänka fram till December känns det som, och nu är det äntligen dags. Hej December, var snäll med mig?

Bild från November när vi ännu hade mycket snö ute, och jag hade köpt en ny juldyna.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: