December utmaning, dag 2

02.12.2016 Call an old friend Put up some christmas lights

Jag hade tänkt genomföra denna punkt helt enligt listan, men ibland händer livet och efter att jag hälsat på min systerdotter på Mejlans sjukhus, kört hem och mött upp Jani och flickorna på den lokala pizzerian för lite fredagsmat var klockan så mycket att jag inte hade någon ork kvar. Så när Jani nattade barnen passade jag på att söka fram lite julljus istället och lägga fram. Ljusstakar i köket, gästrummet & hjälpköket, och två julstjärnor i vardagsrumsfönstret, precis som året innan. Älskar det där lilla extraljuset de hämtar, och så är det så julig känsla över det hela också. Ännu bättre då vi igår fick ett tunt lager snö på marken igen.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: