Instagram i November

Första snön föll och det var magiskt. Älskar snö. Allting blir så annorlunda, det är ljusare, finare, juligare. Vårt hus såg också fint ut i snötäcket. En annan dag drack jag rödvin en kväll, bara för att.
Vi tog en avstickare till Tallinn med Jani och flickorna. Hotell, spa, hela köret. Tallinn var fint och vi hade jätte roligt. Åt gått, hade roligt och simmade på spat.
Vi hade planeringsdag på jobbet vilket innebar lite grupparbeten och massor av mat på Sokos Hotel Vaakuna mitt i Helsingfors centrum. Vyerna från högsta våningen var fina, det råkade vara en fin solig dag också.
Vi avslutade planeringsdagen med FORK konsert på Alexandersteatern. Det var en häftig upplevelse, aldrig sett dem förut. Hemma på bakgården låg snön tjock över marken och tyngde ner grenarna på träden.
Det var min födelsedag (♥) och Jani fixade överraskningsprogram. Det blev sjurätters middag på Farang, som jag velat besöka i en halv evighet. Maten var otroligt och hela kvällen svävade jag på moln. Perfekt födelsedag.
Hemma fick vi nya spotlights i vardagsrummet, äntligen! Det hämtade ett helt nytt mysigt ljus i hela rummet. Så här såg vårt vardagsrum ut i November 2016. En kväll delade vi på en flaska skumpa just där, i vardagsrummet. Bara för att det är så gott och för att vi hade en flaska i kylen.
Solen kom äntligen fram efter många mörka dagar. Havet utanför Gräsviken var stilla och solen speglade så fint på vattenytan. En fin, och kall, Novemberdag.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: