Självständighetsbrunch @ Café Ursula

I tisdags var vi bjudna på självständighetsbrunch på Café Ursula i Brunnsparken. Det var Janis chef som bjudit in oss. Vi var åtta stycken, vi, Janis chef och så några kolleger. Tycker det var väldigt fint att även bjuda in mig, och man tackar väl inte nej till gratis brunch heller?

Eftersom det var självständighetsdag var det brunch med dress code, och vi klädde upp oss riktigt fina. Hade mig lilla svarta klänning som jag alltid har, svarta klackar och en ljus lång blus. Kan tycka att brunschen i sig var rätt fiskbetonad, men det gillade jag. Åt en massa god fisk, räkor, sill, sallader, rostbiff, bröd och tog oändliga påtår av te. Solen sken och det var en av de finaste dagarna i December hittils.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: