Lunch @ Bronda

På lördagen förra veckan bjöd min svägerska oss alla på lunch till Bronda. Hur snällt? Det tackade vi förstås ja till. Vi var sju stycken allt som allt, med Janis mamma, styvpappa, syster och flickorna var alla med. Det var en särskilt kall decemberlördag, och det blåste ganska mycket. Vi träffades utanför restaurangen alla, för att passa vår reservation kl.13:30. Personalen var väldigt trevlig och sakkunnig, och vi fick ett bord nära köket så vi såg hur all matlagning gick till.

Vi beställde nånslags glögg till förrätt (gott!) tills vi dök rakt till huvudrätterna. Åt denna goda skapelse med tigerräkor, men vi beställde alla olika rätter och fick sedan smaka av varandra. Ingen ville ändå ha tigerräkor så dem fick jag ha för mig själv, haha, win!

Efteråt gick vi och beundrade julgatan, belysningen på Esplanaden och Stockmanns julfönster.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: