Julpyssel

När vi besökte Gammaldags julmarknaden i Ekenäs med mina föräldrar och med Jani, såg jag fina tomtar gjorda av granris och prydda med en enkel tomteluva och en julgransboll. Det ser väl enkelt ut tänkte jag, och beslöt mig för att prova göra en sådan själv. Passligt nog hade jag granris kvar på terassen efter att jag gjort hemgjorda granrislängor till framsidan av huset. Under 15 minuter så hade jag gjort en egen liten tomte som nu står vid ingången till huset. Enkelt julpyssel.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: