Julmys, pepparkakor och julklappar

Igårkväll inledde jag verkligen julmyset. Jani jobbade så jag passade på att spela julmusik på hög volym medan jag paketerade julklappar i min nya jultröja. När Jani kom hem fick han ansvaret för att fortsätta bygga på pepparkakshuset medan jag passade på att baka lite mer pepparkakor från överbliven pepparkaksdeg.

Här ser ni hur det ser ut i vårt vardagsrum nu när juldekorationerna, och julgranen är på platgs! Fick bli röda dekorationer i år, i motsats från de vita ifjol. Jag tycker granen är jättefin, enda felet är att den redan barrar utaf helfvetet… Orkar jag titta på det en vecka är jag nöjd, nästa vecka kastar jag ut den tror jag.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: