Date night

Ifjol fick vi presentkort till Restaurang KW till julklapp. KW är en bra restaurang här i Karis. Av någon anledning hade presentkortet ändå blivit oanvänd, så igår (på sista giltighetsdagen), tog vi oss äntligen i kragen och tog oss ut på middag. Innan vi åkte rekommenderade min bror att vi skulle ta Chef’s burger med Hoegaard öl, och det var precis vad vi gjorde. Maten var sjukt god, och ölen likaså.

Passade ännu på att ta efterrätt, hemgjord glass med varm kinuskisås. Gud va gott! Var i himlen och tror jag kommer drömma om den där kinuskisåsen. Helt enkelt den bästa kvällen på länge. Inget fel på sällskapet heller förstås, hehe ♡

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: