Min jul

Som ni vet tillbringade jag julafton hos mina föräldrar, medan Jani var hos sin mamma. När han kom hem hade vi ännu hela kvällen på oss, så vi hade en minijul ännu där hemma med julgodis, film och presenter.

På juldagen åkte vi till Janis mamma och firade med flickorna. Vi åt Janis styvpappas goda fisk, annan julmat och lekte med flickornas nya leksaker och klappade en sköldpadda bl.a.

På jul annandag besökte vi sedan mina föräldrar, då blev det sista gången mammas goda julmat. Denna gång var hela min familj på plats, syster och bror med familjer.

Det blev alltså mycket mat, ännu mer julgodis, fina julklappar och mycket soffhäng. Jag hade en ny jultröja på hela julhelgen, hårförlängningarna från bröllopet och kände mig extra festlig och julfin. Så var julen slut för denna gång!

 1 & 2 Mammas julgran / 3 Mina tre tomtar, Jani & flickorna / 4 Vi var många i bordet på jul annandag / 5 Selfie framför granen, så här såg jag ut / 6 Vi besökte gravgården på julafton och tände ljus för morfar, farmor & farfar / 7 Vi hade pepparkakor med namn på som placeringskort / 8 Familjen på jul annandag

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: