Mina nio mest gillade bilder på Instagram 2016

Tänkte visa mina nio mest gillade bilder på Instagram för 2016. Instagrammar ganska ojämnt året ut, ibland är jag aktiv ibland blir det bara några bilder per månad. Totalt har jag lagt upp 134 bilder, så ändå 11 bilder i månader i genomsnitt.  

Gillar Instagram och bläddrar igenom den dagligen trots att jag inte lägger upp egna bilder. Är även aktig med att gilla sådana som jag följer. Har själv fått 2262 likes hittils, vilket är mycket för mig. Är heller inte så överraskad över att bröllopsbilderna fått mest likes.

9. Den här bilden är tagen i Juni 2016 från en bil i rörelse. Jani hämtade mig på jobbet och när jag såg den här fina utsikten från Gräsviksbron var jag snabb som blixten med att dra fram kameran. Denna bild är bevis på att man ibland kan lyckas, även om bilden inte är särdeles planerad och även om omstädigheterna är svåra. 31 likes.

8. Kuta beach på Bali besökte vi under vår bröllopsresa. Vi bodde på Keramas stranden men tog några dagsutflykter till Kuta där vi besökte stranden, restaurangerna och shoppade lite. Kritvit sand och turkost vatten. 33 likes.

7. Instagrammade denna bild i September fast den egentligen är från Juli. Först i September fick vi våra bröllopsfoton. Så här otroligt snygg var Jani på vår bröllopsdag. Kommer ihåg att jag flere gånger bara tittade på honom och tänkte ”gud vad snygg han är”.  33 likes.

6. En dag i Oktober var jag såhär glad i hatt och kragskjorta. Den här har jag tagit någon dag på väg till jobbet tror jag. Gillar den här bilden på mig, och det gjorde några andra också.  33 likes.

5. Även denna bild fick vi först i September fast den är tagen i Juli. En av våra bröllopsporträtt. Så nöjd med denna bild. Har planer på att förstora den och hänga den i vårt sovrum. Vi ser så lyckliga ut. 34 likes.

4. I Juli genast efter bröllopet åkte vi iväg på bröllopsresa. Här har vi precis anlänt till vårt lyxiga hotell i Malaysia med villor över vattnet. Tycker om den här lilla gröna klänningen som var min ”going away dress”. Bildtexten löd ”Mrs Heiskanen” och den fick 39 likes.

3. En detaljbild från vårt bröllop. Vi hade ceremonin ute på den fina gräsmattan. Pappa hade fixat en båge för oss att stå under, vi hade höbalar som bänkar och så givetvis ballonger & blommor som passade vårt färgtema. Så fint! 42 likes. 

2. Vår första bild som gifta som jag publicerade, dagen efter bröllopet när vi satt på flygplatsen och väntade på vårt flyg. Här har vi precis kommit tillbaka till festplatsen från fotograferingen och ska skåla. Vi är båda så fina i denna bild! 45 likes.

1. Det finaste porträttet på mig från bröllopet. Här ser man håret, klänningen, blommorna och sminket. Jag ser så lycklig ut. Här är vi hemma på vår gård under fotograferingen. 46 likes.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: