Panikångest

Har varit tillbaka på jobbet denna vecka. Veckan var ju kortare i och med julledighet på måndag så det har gått hyfsat bra. Sista besöket hos läkaren förra veckan gick det nämligen fram att det inte är någonslags depression jag lider av, utan panikångest. Det går i släkten så det är inte någon stor överraskning. Nästan en lättnad egentligen. Jag vet vad det är, jag är inte rädd för det och det finns mediciner som hjälper. Men det har alltså varit, nej det är fortfarande, orsaken till min konstanta ångest. Orsaken till varför jag inte kan nolla hjärnan, orsaken till varför jag ibland får så svår ångest att jag blir andfådd och fylld av oro.

Det gick ju så långt att jag var sjukledig i nästan tre veckor, och ännu är jag långt ifrån frisk. Men medicinerna hjälper och med dem är det meningen att jag ska komma över mina ångester. Träffade läkaren för en kontroll igår och han tyckte redan jag såg gladare ut. Det var en bra dag. Jag känner mig absolut mer positiv, men har även fått märka under veckan att jag fortfarande har ångest kvar. Nu hjälper inte annat än att ta mina mediciner, för sakta men säkert ska det bli bättre.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: