Jag har sprungit idag!

JAG HAR SPRUNGIT IDAG! Äntligen! Mitt mål är ju att börja springa igen detta år, och jag kunde inte vänta en dag längre! Jag kom i god form med löpandet under sommaren 2016 men var tvungen att sluta helt och hållet när jag fick problem med knäna. Kan inte beskriva hur det har kännts att inte få springa när det är det enda man vill göra. Det kryper under skinnet och känns som man har myror i benen. Ändå har jag hållit mig, och vilat. Hösten och vintern hittils har gått ut på att förstärka muskulaturen runt höften för att bli starkare i låren och därmed knäna. Nu får jag börja springa, riktigt riktigt sakta.

Började med 2 minuter idag och det var mycket tyngre än jag hade väntat. Andningen fungerade inte alls lika bra som tidigare, och jag känner redan av dagens träning i vaderna. Målet för Januari är att öka tiden till 5 minuter, så ni ser ju hur små framsteg det är frågan om. Men det allra viktigaste är att ta det lugnt. Att ha sjukt i knäna och inte kunna springa alls var verkligen hemskt, och dit vill jag inte hamna igen. Så jag nöjer mig med mina två minuter. Huvudsaken är att jag får börja springa igen. Hurra!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: