Nyårsafton

Nyåret firades som vanligt hos oss. Det är tredje året vi ordnar något här hemma, och det har blivit en rolig tradition. I år var vi 14 pers, Janis och min familj. Enda som fattades var min bror med familj. Det blev umgänge, prat, massor av mat & hemgjord pizza, godheter, några raketer (köpte inga egna i år) och så bastu och badtunna.

Vi firade helt på barnens villkor i år och skjöt raketerna redan innan midnatt. När kvällen började lida mot sitt slut och folk började ta sig hem och i säng, tog vi en flaska skumpa med Jani och så var det äntligen dags för vår tur i badtunnan. Där satt vi i det varma vattnet, under en stjärnklar himmel och började 2017 på bästa möjliga sätt. Himmelskt!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: