Soligt och kallt i Gräsviken

Idag var en solig, kall och blåsig dag i huvudstaden. Ändå så fin vinterdag! Stod ute vid kajen under lunchpausen och försökte ta in allting. Synd att jag blev bländad av solen och förfrusen av vinden, annars skulle det ha varit riktigt skönt. Inte så illa utsikt utanför vårt kontor eller hur?

Har aldrig tidigare tänkt på hur lågt nere solen är den här tiden på året. Här på bilden är klockan ändå 13:00, alltså när solen kanske är som högst. Inte undra på att de inte ser solen alls i Lappland, när den här också knappt stiger över horistonten. Knäppt.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: