Pulkabacke, snö och familjehelg

Två veckor sedan var flickorna hos oss över helgen. Vi hade playdate hos min syster i Helsingfors så barnen fick leka, men sedan åkte vi hem ut på landet för en lugn helg. Det blev att bada bastu, flickorna sprang näck ute i snön, vi hade filmkväll, gjorde mat, åkte pulka, ritade, dekorerade pepparkakor och hade en skön helg.

Det var MASSOR av snö, och det var -24 grader. Känns så avlägset då snön sedan dess smultit bort, det har snöat igen, det blev slask och nu är det plusgrader och våt snö på backen. Men då var det minsann fint. Den där första veckan av 2017.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: