10 år

Idag är det jämnt tio år sedan jag träffade Jani för första gången. TIO ÅR. Vi hade några gemensamma kompisar och han var en i vårt kompisgäng som skulle åka på kryssning för att festa. Jani var försenad och kom på plats c.10 sekunder innan båten skulle åka (skojar inte). Vi trodde redan vi skulle vara tvungna att åka utan honom. Tänk så lite det kan vara fast i. Om han hade kommit tio sekunder senare hade jag kanske aldrig träffat honom. Men där träffades vi alltså, på landstigningsbryggan i Olympiaterminalen i Helsingfors, en Januaridag år 2007.

Svårt att förstå att de verkligen är tio år sedan. Vi var båda så andra människor på den tiden. Vi var ju endast kompisar en lång tid, skulle aldrig ha kunnat föreställa mig att han en dag skulle vara min man. Men så glad att det gick som det gick och att vi nu är gifta. Vissa saker kan man inte planera. Vissa saker bara händer. ❤

23.7.2016

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: