Instagram i December

I början av december sökte jag en massa idéer för julpyssel och roliga julgrejer. Gjorde dessa söta marshmallow snögubbar. En eftermiddag gick solen ner över Drumsö och det var så här fint.

Jag pysslade bl.a. ihop dessa julsockor för alla amerikanska julfilmer har lärt mig att man måste ha christmas stockings. På självständighetsdagen brunchade vi med Janis kolleger på Ursula i Brunnsparken.

Jag bakade julgodisar (dessa var äckligt söta), bakandet var en form av terapi. Jag gillade verkligen att baka. Vi blev bjudna på lunch på Bronda av Janis syster och besökte julgatan efter det.

Mysiga julstakar på Bronda och hemma tog vi in julgranen och pyntade det så juligt där hemma. Ifjol hade jag knappt något rött i juldekorationerna, men i år tyckte jag rött var så fint så hela huset var juligt.

Mamma hade fina glitter-julbollar i sin gran, och Jani och jag påbörjade vårt pepparkaksprojekt som tog en evighet. Men det blev klart till slut, och rätt fint fast det är snett. Lite som Charlies hus i filmen Charlie and the Chocolate factory. 

Jag bakade pepparkakor och dekorerade dem med namn inför julen. Satt ett rött snöre genom hålet, och så fungerade de som platskort. På julafton samlade vi alla julklappar under trädet.

Och så slutligen en selfie som årets sista Instagrambild. Min nya jultröja och en nöjd tjej. Hejdå 2016!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: