Dagens

Har nog aldrig kört en ”dagens outfit” här på bloggen tror jag? Inte för att jag tänker börja nu heller, men ville ändå visa upp min nya vinterjacka. Den förra köpte jag 2013 när jag flyttade tillbaka till Finland. Fyra år höll den mig varm i ur och skur, men nu gick den sönder och det var annars också dags för en update.

Denna varma parka från Dorothy Perkins fick ta över. Rätt lik den gamla. Än så länge är jag supernöjd med den. Tvekade först då den verkade rätt tunn, men den är jätte varm och skön. Fuskpäls vid kragen, guldknappar och passlig längd. Här i spegeln på jobbet på väg på lunch.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: