Världens snällaste man och vardagslyx

Alltså den där mannen jag är gift med? Världens bästa och snällaste. Senast jag var hos psykologen diskuterade vi om hur jag byter jobb i farten. Har inte en endaste ledig dag emellan. Hinner liksom inte nolla hjärnan innan jag ska börja med något nytt. Psykologen rekommenderade då, att jag skulle göra något speciellt sista dagen på det gamla jobbet. Något jag gillar. Som en slags belöning, och som en symbol för att jag nu avslutar ett kapitel och lämnar det bakom mig. Det kunde vara vad som helst sa hon, stort eller litet, så jag tänkte mig ett restaurangbesök eller en filmkväll till exempel. Berättade det för Jani och vi pratade om att vi skulle göra något roligt.

Vad gör han då? Jo nästa dag meddelar han bara att han bokat in oss på hotell en natt! Med tilläggs lyx dessutom då de inkluderar skumpa, choklad och inträde till spa i rumspriset. Fatta hur fint? Tänk att han verkligen lyssnar på mig, tar hand om mig och överraskar mig såhär? Sa ju, han är världens bästa och snällaste!

På tisdag, efter sista dagen på gamla jobbet åker jag alltså genast till ett fint hotell och belönar mig själv. Njuter av en fin hotellnatt med min käraste, och lämnar de dåliga känslorna bakom. Spa-fräsch och med hotellfrukost i magen får jag alltså börja mitt nya jobb på onsdag. Vilken lyx!

Havet var lugnt och spegelklart på fredagen

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: