Dop 28.1.2017

På lördag var det fest och dags för dop. Jag hade bakat småbröd att bjuda på och var glad att kunna hjälpa till. Som gåva hade jag köpt en ”Mina första år” bok, där man kan fylla i allting man vill komma ihåg från babyns första år. Kommer själv ihåg hur roligt det var att läsa igenom min baby bok när jag var äldre, så roligt att mamma sparat minnen från de där första åren. Klädseln hade jag svårt med, men hittade slutligen denna naturvita korta spetsklänningen i mitt klädskåp. Matchade med tjocka svarta strumpisar och nya svarta pumps. Kände mig ganska festlig, fast det gör man kanske alltid i nya skor och fönat hår.

Själva dopet var väldigt lyckat. Inga tårar och inget skrik under själva ceremonin och vi fick slutligen hälsa på den söta nykomlingen som fick det fina namnet Carl Vincent.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: