Hotell, spa och avkoppling

På tisdag var det min sista dag på det gamla jobbet. Jag bjöd mina närmaste kolleger på Arnolds donuts för att de varit så trevliga och snälla med mig. Det var mycket uppskattat. Det var en rätt lugn dag som slutade med möte med min chef där jag fick arbetsintyg och en goodiebag med olika roliga saker.

Efter jobbet kramade jag kollegerna adjö och så var det dags att ta sig till Vanda. Jani hade ju bokat in oss på hotell den natten, så hotell, middag och spa väntade på oss. Vi började med spabesök, som ingick i rumspriset. Flamingo Spa var större än jag förväntat mig, och väldigt fint. Mest gillade jag mineralpoolen där det spelades musik under ytan. När man var ovanför vattnet hörde man ingenting, men så fort man la öronen under vattenytan så hörde man musiken som spelade. Det var lugna meditationslåtar, lite fågelkvitter och regnljud. Häftig upplevelse! Vi badade i alla de olika basturna som fanns där, och avslutade med ett åk eller två i precis alla vattenrutschbanor som fanns. Det är en av mina favoritsaker om Jani, att han lyckas få fram barnet i mig. Vi hade hur roligt som helst.

När fingrarna såg ut som russin, var det dags att bege sig vidare. Vi åt en avslappnad middag på American diner i Jumbo innan vi tog oss till hotellet. Där väntade nämligen ännu skumpa och choklad, som hotellet bjöd på. En helt perfekt kväll alltså. Det var skönt att komma bort från vardagen lite.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: