Sommarsemestern bokad!

Igår blev det klart, vi reser till Grekland i Juni! Okej resan har ju varit bokad redan några veckor, men så böt jag ju jobb plötsligt och var tvungen att kolla med dem om jag kunde få ledigt just den veckan. Men det var okej, och nu kan jag pusta ut och börja räkna dagar istället.

Och det är inte vilken semester som helst, utan flickornas första södernresa. Vi åker alltså på en familjesemester, bara vi fyra. Ser så himla mycket fram emot det. Jani och jag har ju rest ganska mycket, men nu tog vi flickorna i beaktan i hela planerandet. Det skulle vara ett varmt ställe, inte alltför lång flygresa, inte alltför stor kulturshock (men ändå något annat) och så skulle hotellet vara barnvänligt. Sist och slutligen beslöt vi oss för Grekland. Jag älskar Grekland, naturen och människorna och maten – allt. Vi tittade på olika Grekiska öar men tyckte ändå Kos lämpade sig bäst för våra behov. Eller det stod jämnt mellan Kos och Kreta, men så hittade vi ett bättre hotell på Kos. Ingen av oss har varit på just Kos tidigare, men hotellet verkar vara familjeorienterat och barnvänligt deluxe. Det finns en egen vattenpark i samband med hotellet där vi som gäster har gratis inträde! Kan det bli bättre?

Ska bli en skön vecka i värmen. Kan det inte vara Juni redan? Titta så fint vårt hotell är!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: