Sandra Beijer ♥

På onsdag kväll var det en kväll jag sett fram emot. Det var nämligen dags för Sandra Beijers föreläsning, och en chans för mig att äntligen träffa min favoritbloggare. Hastade iväg mig från jobbet och kom fram i sista stunden, som tur fick jag ändå plats på första raden. Vi var runt 50 stycken ivriga lyssnare och visst var det overkligt att se Sandra live. Läser hennes blogg dagligen och så plötsligt står hon där framme och pratar och tittar på en. Märkligt.

Själva föreläsningen handlade om hennes skrivande, hon skriver ju allt från blogg till krönikor till böcker. Hon delade med sig skrivtips och svarade på frågor. Föreläsningen var kanske kortare än jag tänkt mig, men fick ändå många bra insikter. Det som kanske fastnade bäst i huvudet var då Sandra sa att när man är författare och skribent, är viljestyrka och disciplin ofta viktigare än motivation. Det gäller att bara skriva, trots att det ibland känns trögt.

Efteråt blev det autograf- och selfiedags och jag fick mina båda böcker signerade, plus några suddiga selfies med Sandra. Jag gick från Amos Anderssons konstmuseum med en overklig känsla och en goodiebag med några godbitar från Marimekko, Dermoshop och Förlaget, som alla var sponsorer för kvällen.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: