Hår goals

Jag är en person som går väldigt sällan till frissan. Kan väl sägas att det är både bra och dåligt. Påfrestar inte håret med att färga det hela tiden, men samtidigt skulle håret nog må bra av att toppa det nu och då. Har inte varit till frissan sedan före bröllopet. Det var i början av Juli 2016 ungefär. Före det hade jag inte färgat håret på 1½ år.

Största orsaken är nog att jag hatar hur mitt hår ser ut som nyklippt. Det ser så… nyklippt ut. Jag gillar när håret är lite ojämnt för då ser det så mycket naturligare ut. (Ungefär samma sak som när man hade nya sneakers i högstadiet och de lyste vita. Kommer ihåg hur hemskt det var att de såg nya ut, och att man helst hade velat smutsa ner dem lite så de inte skulle lysa så. Eller var det bara jag som kände så?)

Den andra orsaken till varför jag inte färgar eller klipper håret oftare är att det är så himla dyrt. Speciellt när man har så här långt hår som jag. Det kostar lätt 120€ per gång, oftast mer. Fattar ju att det är handarbete och uppskattar verkligen allt jobb frisörer gör, men för lilla fattiga mig känns det ganska mycket att lägga ut.

Men, nu råkade jag faktist snubbla över en fin hår-bild på och blev lite sugen på att klippa mig. Plus att håret här inte ser nyklippt ut. Det är lite uppklippt, ser naturligt ut. Det här är mitt hår-goal just nu:

(Bild från Pinterest såklart)

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: