Instagram i Januari

I början av Januari var det kallt och det snöade massor några dagar i rad. Det blev vinter med en gång. (Tyvärr varade den inte så länge). En dag på jobbet såg jag knappt Kabelfabriken genom fönstret då det snöade så. Solen var framme ibland, och då var det så här fint vid havet.
Janis moster kom till Finland så vi firade en andra jul med henne i Januari. Det var julmat, julgubben och julklappar. Snön yrde en blåsig men solig dag på den där bekanta vägen hem. Fint vare’!
Det blev sakta men säkert ljusare, speciellt på morgonen. Solen gick upp ungefär samma tid jag kom fram till jobbet, här en januari-soluppgång i Gräsviken. Köpte en ny tischa med bra budskad när det blev klart att jag skulle få byta jobb.
I samma väva som jag köpte nya kläder för det nya jobbet, fyndade jag detta fina telefonskal. Gillar Star Wars och kan behöva påminna mig själv att kraften är med mig, tänkte jag.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: