Böle, AW och viktiga samtalsämnen

Igår träffade jag min kompis Ida för after work på Serendi. Hade så roligt att jag glömde ta en endaste bild. Vänner är nog bland det bästa i livet. Ida och hennes sambo hade kommit fram lite tidigare, och åt cheeseburgers när jag kom fram. Burgarna såg så sjukt goda ut att jag var tvungen att beställa en jag också. Sköljde ner den med kall äppelcider och mådde bra.

Vi diskuterade som vanligt vad som hänt sen sist, men kom även in på andra intressanta samtalsämnen som återvinning och sortering, husköp och renovering, eko-produkter,  och hemlösa hundar.

Böle var soligt och fint igår när jag körde hem från Vallgård.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: