Ny pryl

Jag är ingen prylfantast, men under bröllopsresan fastnade jag för den här klockan och bestämde mig slutligen för att jag var värd något nytt, och köpte den. Jag har typ aldrig använt en klocka, så tyvärr blev den och ligga i lådan när vi kom hem.

Men nu har jag tagit fram den. Bestämde att jag skulle börja använda den dagligen, och börjar så småningom bli van med den. Fast ärligt så tycker jag bara den är snygg, kollar för det mesta ännu tiden på telefonen, hihi.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: