Cheesecake och familjehäng

Förra veckan visade jag ett resept på en Pätkis-cheesecake till Jani, och efter det har han bett mig göra den ca varje dag. På fredag efter att vi varit och handlat en bil (till Jani) tyckte jag det passade bra med ett litet bakningsprojekt.

Cheesecaken blev förvånansvärt bra, och på lördagen bjöd jag in familjen på kaffe. Mamma, pappa, bror med familj kom över till oss och så njöt vi av godheter och pratade i några timmar. Av mamma fick jag dessutom en fin tulpanbukett som jag blev väldigt glad av. Har kanske sagt det förut, men jag har inte alltid gillat tulpaner? Några år sedan avskydde jag tulpaner. Men det har jag kommit över, och nuförtiden får de gärna stå hemma hos oss, för vad är nu bättre tecken på vår än en bukett fina tulpaner?

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: