Valentine’s

Nu har jag jobbat färdigt för idag tycker jag. Varit lite seg idag, men ibland har man såna dagar. Så är det bara. Nya tag imorgon. Nu ska jag fixa till mig lite och sedan ska jag på träffa den här fina, som jag råkar vara gift med. Vi ska på nämligen på dejt. Middag och bio, vår favorit typ av dejt. Ska hålla varandra i handen, dricka vin och hångla i biosalongen, hihi. Happy Valentine’s Day!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: