Ett foto i timmen under en bra dag i Februari

09:00 På söndagen när jag vaknade låg jag länge i sängen, bläddrade igenom Pinterest och tittade på den fina och trygga mannen som sov brevid mig. Bestämde mig för att det skulle vara en bra dag, och steg upp. Fixade mitt hår i en lös knut och började med att lacka tårna i min favorit nagellacksfärg.

10:00 Sedan var det dags för frukost. 5 dagar av 7 äter jag en snabb morgonsmoothie, så nu fick det bli veckoslutsfrukost med sånt vi hade hemma. Rågbröd, jordnötssmör, rädisa, gurka, kokt ägg och multivitamin.

11:00 Satte mig på soffan under en filt med min frukost. Beundrade tulpanerna jag fick av mamma och kollade sedan ett avsnitt av Nigella tills Jani vaknade.

12:00 Solen var framme trots att det lovats en molnig dag, och det blåste ganska kallt ute.

13:00 Blev så sugen på olika DIY projekt när jag bläddrade på Pinterest, att jag till sist lurade med Jani på en loppisrunda på Raaseporin Suurkirppis. Klädde på mig varmt

14:00 Loppiset var mycket större än jag tänkt mig och vi gick omkring en god stund. Fyndade inget egentligen, köpte en liten tavla som jag bara ville ha ramarna av, och så två böcker.

16:00 När vi nu ändå var igång fick det bli kaffe & kakao på Wi-Box Bakery & Kitchen. När vi kom fram såg fastlagsbullarna så goda ut så vi var tvungna att beställa varsin. Med sylt förstås. Bu för mandelmassa.

17:00 Jani var rätt sugen på att köra runt i sin nya bil så det blev ännu en liten shoppingrunda i Karis innan vi tog oss hem för middag, bastu och resterna av Pätkis cheesekaken jag gjort i helgen. Så såg den söndagen ut.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: