Jag börjar känna mig som mig själv igen

Vet ni, jag börjar känna mig som mig själv igen. Vet inte om det är för att vi lyfte doseringen av medicinen senast, eller om det är för att jag bytt jobb, men något stort börjar ändra inuti mig. Jag är glad. Jag fasar inte för att åka på jobb. Jag äter mindre mediciner. Jag har ingen ångest. Jag vaknar på morgonen och är glad för att åka på jobb. Det känns konstigt, och så normalt på samma gång. För jag börjar äntligen känna mig som mig själv. Är så lättad, trodde aldrig det skulle hända. När det var som värst, såg jag ingen väg tillbaka till mig själv och trodde jag förevigt skulle ha ångest och känna mig nere.

Det är klart ångesten kan komma tillbaka, och jag kommer säkert få något ångestanfall någon gång, men då det nu är över två veckor sen senast så känns det så otroligt skönt att må bättre.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: