V as in Valentine

På tisdagen var det alla hjärtans dag. Vi hade bestämt dejt med Jani så när jag var klar på jobbet fixade jag till mig snabbt på kontoret och så körde jag till Esbo. Där började vi med middag och några drinkar. Hade (igen) helt glömt att även andra människor brukar gå ut och äta pga alla hjärtans dag så vi fick nästan inte plats någonstans. Men efter en kort väntan fick vi ändå ett bord på en restaurang.

Efterrätten skippade vi, vi skulle ju ändå på bio så vi fyllde lösgodispåsarna med massa olika godis istället och så gick vi och såg 50 Shades Darker. Vi såg första delen på alla hjärtans dag 2015, då det passade bra att se andra delen nu. Efter bion körde vi hem och så fick jag rosor och en gåva av min svärmor.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: