Måndagslista

Tänker på: Hur konstigt vinter det varit. I söndags smalt snön helt bort, och så vaknade jag upp till värsta vinterlandskapet idag. Fast iofs är det ju bara Februari ännu, hur mycket jag än väntar på våren.

Tittar på:  Snön som sakta dalar ner utanför fönstret, och  tulpanerana som börjar vara utblommade i vasen på bordet.

Läser: E-post, och arbetsuppgifter som jag borde göra, jobbar på distans hemifrån idag.

Planerar: Arbetsveckan och mat/träningsprogram.

Har på mig: Gymkläder – svarta löptights från Adidas,svart tränings t-shirt från H&M, en 6 år gammal grå hoodie som jag fortfarande älskar. På fötterna har jag varma merinotofflor som jag fått av Jani. (Tofflorna brukar jag inte ha på gymmet dock.)

Lyssnar på: Spotify radio, bla.a ”Ida Lunde – Cotton Clouds” & ”Thosebricks – Yellow”

Känner: Känner mig pepp på träningen ikväll, men annars känner jag mig lite seg. Det är svårt att komma igång med jobbet idag. Att jobba på distans skulle jag inte klara av varje dag tror jag, är kanske inte riktigt min grej. Men en dag här och där är ju skönt.

Äter: Ätit smoothe till frukost, laxsallad till lunch och snart är det dags för mellanmål.

Vill ha: Alltså tio miljoner euro skulle ju inte sitta fel, men om man ser på det från en mer realistisk synvinkel så fattas det nog ingenting från mitt liv just nu. Finns bara en sak jag verkligen skulle vela ha – en hund. Eller kanske främst, tid för en hund. En hund har jag velat ha i säkert tio år nu, men när jag själv är borta 11 timmar om dagen så känns det kanske inte så smart att ta en hund. Iofs jobbar Jani så andra tider än jag att hunden skulle vara max 6-8 timmar ensam. Men ändå. Vi väntar på ”rätt tillfälle” att skaffa hund.

Ser fram emot: Våren. Och vår sommarsemester i Grekland! Längtar sååå!

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: