PT

När jag hösten 2015 började träna med en PT var det tungt, men i efterhand var det en av de bästa besluten jag NÅGONSIN gjort. Värt varenda peng, svettdropp och träningsvärk. Försökte sedan fortsätta på egenhand, och var fem före mina mål i Juli 2016. Var så sjukt nöjd med mig själv, var i form och hade toppen kondis. Men sen hände något. Jag hade problem med knäna, orkade inte hålla mig till rätt sorts mat osv. Har fått tillbaka en del av vikten och min kondis är noll. Har surat över det faktum en tid nu, och det blir ju inte bättre av att sitta hemma och sura och tröstäta choklad.

Så nu när jag känner mig stark psykiskt, vill jag även känna mig stark fysiskt. Så fr.o.m. idag kör jag igång med min PT igen. Nu jävlar. Började med personlig utvärdering kl.9 imorse, och ikväll ska jag tillbaka på Grit Cardio, CX Worx och BodyHarmony. Det låter som en tuff start, och jag kommer säkerligen vara död efter dessa pass, men som tur är de bara 30 min var. Har även fått ett matprogram att följa, den samma jag hade senast. Jag ska klara det här, jag har klarat det förr. Ser så jäkla mycket fram emot att komma tillbaka i form. Jag ska rocka den här våren.

På ett gym i Malaysia på bröllopsresan 2016

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: