Hemma hos oss: Ny tavla

Titta så fin julklapp jag fick av min kompis Ida – trots att vi inte skulle köpa julklappar till varandra (!). Hon sa att hon bara inte kunde lämna kvar den i butiken när hon såg den, för den var så jag. Och jag håller med, den är  jag! Den har idag fått äreplats i vardagsrummet och hänger nu där så fint och väntar på någon tavelkompis. Ska försöka hitta någon fin som matchar.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: