Fredag, kompisbesök och mudcakes

Vilken helg det varit. Mycket program, tiden har gått fort och långsamt samtidigt och jag har fått mycket gjort. På fredagen efter jobbet blev det en snabb spinningtur på gymmet, innan jag tog mig till min kompis Ida. De har köpt nytt hus (!) och jag fick gå och hälsa på där för första gången, så jag tog en flaska ekologisk skumpa under armen och åkte på besök. Än var huset tomt, men Ida har mycket planer på hur de ska göra om i huset, och det kommer bli så bra när det är färdigt.

När jag kom hem hade jag ännu ett baknings projekt framför mig. Janis äldsta flicka har nyligen fyllt 10 år och skulle ha mega kalas på lördag, och jag hade fått beställning på fyra mudcakes. Så när jag kom hem kavlade jag upp ärmarna och började baka. Var klar först nångång efter midnatt, men att baka är definitivt terapi för mig har jag märkt. Så lugnande och skönt.

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: