Hemma hos oss: Tavelvägg

Tavelväggar är nog en av de hetaste inredningsgrejerna just nu tycker jag, eller det har väl varit det en tid redan. Har pinnat tiotals olika tavelväggar på Pinterest och drömt om att förverkliga en tavelvägg själv.

Så en dag märkte jag att vår hall, eller entré till huset är rätt tomt. Den ena toma väggen skulle ju passa utmärkt som tavelvägg! Sagt och gjort, jag inhandlade några gamla ramar på loppis, köpte några på Ikea, och återanvände några jag hade hemma. Hade några gamla printar jag ville ha med, och beställde några nya på Desenio som jag tyckte var fina – och så hade jag en fin och brokig samling tavlor till vår tavelvägg.

De gamla tavlorna från loppis tog jag bort bilderna från och lade in nya, och vissa gamla målade jag lite. Bad Jani om hjälp med att spika upp dem, och igår blev vår tavelvägg färdig. Är så sjukt nöjd med den, står helst och stirrar på den hela tiden nu.

(P.S. Även den röda bänken är ny, köpt second hand på Tori.fi för 8€. Har kanske tänkt måla om bänken någon gång men än så länge tycker jag den röda färgen är supertuff.)

Lämna en kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: